DIGITÁLIS MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÁS 

-OKTATÁS

Egyedülálló képzésünkön a digitális munkaidő nyilvántartás fortélyaiba avatjuk be úgy, hogy azonnal használható tudást szerez és ezáltal több időt és pénzt spórol meg. Költség és kötelezettségmentes webinárunkon garantált a jó hangulat és kérdéseire is válaszolunk.

Tudjuk, hogy a munkaidő nyilvántartás naprakész kezelése folyamatosan újabb kihívások elé állítja. A tornyosuló papírhalmok, a jelenléti ívek, az elveszett aláírások rengeteg időt vesznek igénybe. Mi az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszernél azt a célt tűztük ki, hogy a dühítő papírmunkától mentesen tudja kezelni munkaügyeit. Ennek érdekében most gyakorlatias online képzést szervezünk, ahol jobban megismerkedhet  a hatékony digitális adminisztrációval és betekintést nyerhet alkalmazásunk használatába. 

 • DIGITÁLIS MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÁS OKTATÁS
 • Időpont: 2021. július 23. péntek, 9 órától
 • 30 perces élő online webinár
 • Jelentkezési határidő: 2021. július 22.
 • A részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött

AZ OKTATÁS ELŐNYEI

KÖLTSÉGMENTES

GYAKORLATIAS

HATÉKONY

A tudás hatalom, de az Ön munkáját még kellemesebbé és hatékonyabbá teheti oktatásunk segítségével. Vegyen részt és fedezze fel az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer alapvető funkcióinak használatát. A képzés mindenki számára költségmentes. Ha Ön még csak érdeklődik a papírmentes munkaügyi adminisztráció iránt akkor most kötelezettségmentesen megismerkedhet alkalmazásunkkal és betekintést nyerhet az egyszerűen és hatékonyan használható Rendszerünkbe. Nincs szükség a képzés teljesítéséhez Online Munkaidő Nyilvántartóval rendelkeznie, de ingyenes START csomagunk regisztrációja ajánlott. Várjuk szeretettel képzésünkön.

Miről lesz szó?

 • Bevezetés a digitális munkaidő nyilvántartásba
 • Dolgozók rögzítése és beosztások elkészítése
 • Munkaidőadatok továbbítása bérprogramba
 • Exportok készítése és jogszabálysértés vizsgálat
 • Kérdések és válaszok
online-oktatas-tudas-ajanlo-online-munkaido-nyilvantarto-rendszer

Kiknek ajánljuk a képzésünket?

online-munkaido-oktatas-ajanljuk-online-munkaido-nyilvantarto-rendszer
 • Könyvelőknek, pénzügyeseknek, vállalkozóknak és mindenkinek, aki Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer START csomagot használ.
 • Azoknak, akik munkaügyek területén kevésbé járatosak.
 • Azoknak, akik úgy érzik, hogy nehezen boldogulnak a programok és alkalmazások világában.
 • Akik idő szűkében vannak és szeretnének betekintést nyerni a csomagjuk használatába.
 • Akik szeretnének, a kezelt cégeikre szabott kérdéseikre választ kapni.
 • Azon ügyfeleink számára akik MINI, KÖNYVELŐI vagy KKV csomagot használnak a haladó oktatásunkat ajánljuk.

 DIGITÁLIS ESZKÖZ CÉLJAI ELÉRÉSÉHEZ

Tíz év tapasztalata és több mint 600 ügyfél visszajelzései alapján alkottuk meg az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszert.

Csomagjainkban megtalálhatóak munkaidőkeretes számítások, jogszbálymegfelelőségi vizsgálat, bérprogram export és több hasznos funkció. Továbbá már beosztásokat is tud tervezni néhány kattintással, havi és időszakos exportokat is létre tud hozni.

A háttérben pedig olyan biztonságos program fut amely nem csak magasabb felhasználói élményhez juttatja, hanem biztonságosabb adatkezelést tesz lehetővé Önnek. 

Igazoltan munkaidőt takarítunk meg Önnek, amellyel időt nyer. Nincsenek rejtett költségek és idegesítő reklámok, csupán hasznos tippeket küldünk Önnek a regisztráció során megadott email címre.

Képernyőkép-online-munkaidő-nyilvántartó-rendszer

A puding próbája az evés az alkalmazás próbája a használat, ezért a térítésmentes START csomagban a saját tapasztalataival tudja eldönteni, hogy tetszik-e az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer. Kipróbálom a csomagot.

HOGYAN ZAJLIK AZ ONLINE OKTATÁS?

 1. Regisztráljon az oldal alján található űrlapon.
 2. A megadott email címre visszaigazoló levelet küldünk melyben kap egy linket.
 3. Az oktatás időpontja előtt fél órával kattintson a linkre.

A Digitális munkaidő nyilvántartás oktatás egy online felületen élőben zajlik 10-20 fő részvételével. A képzéshez való becsatlakozáshoz csak internet kapcsolatra van szüksége. A digitális tanterem böngészőjében fog megnyílni. A tantermet egy linken éri el, melyet a képzés előtt a regisztrációkor megadott email címére küldünk el.

KORÁBBI RÉSZTVEVŐINK VÉLEMÉNYE

“Nagyon tetszett a képzés. Átfogó és érthető betekintést nyujtott az online munkaidő nyilvántartásba, amit eddig nagyon bonyolultnak tartottam.”
Fábián Olga
“Gyakorlatias, jól felépített rendszert ismerhettem meg. A vállalkozásommal kapcsolatos munkaügyi adminisztrációs kérdéseimre is választ kaptam.”
Somogyi Linda
“A képzés fél órás, de a rövidsége ellenére is sok hasznos tudásra tettem szert, ami meg fogja könnyíteni a mindennapi munkámat. Köszönöm az élményt.”
Hegedűs Márta

Jelentkezzen MOST!

Vegyen részt félórás online oktatásunkon, hogy költségmentesen, azonnal használható gyakorlati tudásra tegyen szert.

Hamarosan érkezik következő online kurzusunk!

Digitális munkaidő nyilvántartás oktatás

Töltse ki az űrlapot és jelentkezzen az ingyenes oktatásunkra.

Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
digitalis-munkaido-nyilvantartas-oktatas-online-munkaido-nyilvantarto-rendszer-v2

Jó hangulatú képzésünket könyvelőknek, pénzügyeseknek, vállalkozóknak és mindenkinek ajánljuk, akik az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer iránt érdeklődnek, használják vagy szeretnék papírmentessé tenni munkaügyi adminisztrációjukat.

 

 • Digitális munkaidő nyilvántartás oktatás
 • Dátum: 2021. július 23. péntek 9 órától
 • Élő online webinár
 • Időtartam: 30 perc

Az Online Munkaidő Nyilvántartás OL Munkaidő Kft- Digitális munkaidő nyilvántartás című webinárja kötelezettség és költségmentes. A részvétel feltétele, hogy a résztvevő az adatait megadja és hozzájárul adatainak kezeléséhez. Adatvédelmi tájékoztatónkat itt ismerheti meg. A képzés minden hónapban megtartjuk. A webináron való részvételnek nem feltétele az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer csomagjainak megléte. Ajánlott a költségmentesen igénybe vehető START csomag regisztrációja. Az oktatás online zajlik és a képzésen való részvételhez szükséges internet kapcsolat és internet böngészőt futtató eszköz. A változtatás jogát fenntartjuk.  

Kapcsolat

Kérdése van? Írjon nekünk!

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

A kipróbálás kötelezettségmentes!
Számlázási adatok megadása NEM kötelező.