Iratkozzon fel ingyenes oktatóanyagunkra

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Online munkaidő nyilvántartó rendszer


Papír alapú jelenléti ív helyett.
Havi 1 db dolgozói aláírással!

Start csomag

Ingyenesen használható, korlátlan ideig, korlátlan alkalmazottra, egy cégben. Kisvállalkozásoknak cégeknek ajánljuk.

Ingyenes

Regisztrálok
Mini csomag

Kedvező árával és kiemelkedő tudásával a kisvállalatoknak nyújt hatékony segítséget, maximum 30 kezelt főig. Most ajándékkal!

1.658 - Ft / hó+ ÁFA-tól
Érdekel
Könyvelői csomag

Speciálisan könyvelőknek és cégcsoportoknak fejlesztettük ki. Korlátlan céget tud kezelni maximum 30 fős céglétszámmal. Most ajándékokkal elérhető!

4.658 - Ft / hó+ÁFA-tól*
Érdekel
KKV csomag

Korlátlan cégre és létszámra alkalmazható, speciális jogszabály megfelelőségi funkcióval ellátva, kifejezetten cégek és vállalkozók számára. Most hasznos szakmai ajándékokkal!

5.990 Ft / hó+ÁFA-tól*
Érdekel

FEDEZZE FEL A RENDSZERT


Próbálja ki ingyenesen a Rendszer START csomagját, vagy rendelje meg most a kiválasztott csomagot. Figyelem! Most 20% kedvezmény a KKV csomagra.

Kipróbálom az OL Munkaidő Rendszert

CSOMAGOK

Start csomag

Start csomag

A korlátlan ideig ingyenesen használható START csomagunkat elsősorban kisvállalkozásoknak, cégeknek ajánljuk, mivel nem korlátozzuk a programban a foglalkoztatottak számát, valamint lehetőség van a beosztás és munkaidő nyilvántartás kezelésére. További elérhető funkció alapcsomagunkban az időadatok kiszámolása és összesítése. A munkaidő jegyzék készítésével, pedig a dolgozó általi aláírásra készíthető elő a részletes havi munkaidő jegyzék.

Mini csomag

Mini csomag

MINI csomagunkat 30, vagy annál kevesebb foglalkoztatotti létszámmal rendelkező vállalkozásoknak fejlesztettük ki. Mivel ennek a csomagnak rendkívül kedvező az ára, ezért kifejezetten jó olyan kis létszámú cégeknek, ahol nagy anyagi veszteséget okozhat egy esetleges munkaügyi bírság a kitöltetlen munkaidő-nyilvántartás (jelenléti ív) miatt. Az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer emellett nagy segítséget nyújt a munkaidőkeret kezelésében és a pótlékok számolásában is. Most különleges ajándékkal elérhető!

Könyvelői csomag

Könyvelői csomag

Könyvelőknek és cégcsoportoknak ajánljuk. Ebben a csomagban korlátlan mennyiségű 30, vagy annál kevesebb foglalkoztatotti létszámmal rendelkező cég kezelésére van lehetőség. A KÖNYVELŐI programba felvitt cégek/fióktelepek a beállítható jogosultsági szinteknek köszönhetően nem láthatják egymás adatait, nyilvántartását. A vezetett nyilvántartásokból pedig egy kattintással ki lehet számolni a pótlékokat, majd egy újabb kattintással bérprogramba exportálhatjuk az időadatokat. Most kitűnő szakmai ajándékokkal!

KKV csomag

KKV csomag

KKV munkaidő nyilvántartó csomagunkat elsősorban kis- és középvállalkozásoknak, illetve cégcsoportoknak ajánljuk, akik 30 főnél magasabb foglalkoztatotti létszámmal rendelkeznek. KKV csomagunk tartalmazza a KÖNYVELŐI csomag minden funkcióját. A rendszer az automatikusan vezetett nyilvántartásokból kiszámolja a Munka Törvénykönyve szabályainak megfelelően a különböző pótlékokat. A munkaidő-jegyzékek (jelenléti ívek) kiexportálhatóak Excel-be, a munkaidőadatokat pedig pár kattintással feladhatjuk a különböző bérprogramokba. Most hasznos szakmai ajándékokkal!

Egyedi csomag

Egyedi csomag

Olyan 30 főnél magasabb foglalkoztatotti létszámú cégeknek ajánljuk, akiknek speciális beállításokra is szükségük lehet. Az EGYEDI csomag a KKV rendszerünkre épül, de számos olyan funkciót is tartalmaz, ami a KKV csomagunkban nem érhető el. Lehetőség van például további jogosultsági szintek meghatározására, a meglévő beléptető rendszerhez való illesztésre, újfajta pótlékok, egyedi munkarend beállítására, valamint bérprogramba való exportálásra.

Válassza ki az Önnek megfelelő csomagot!

Ingyenes
Rendszerfunkciók
Foglalkoztatottak száma korlátlan
Több cég kezelése
Beosztás/munkaidő nyilvántartás
Időadatok kiszámolása és összesítése
Munkaidőjegyzék készítés aláíráshoz
Időadatok feladása bérprogramba
Jogszabály megfelelőség vizsgálat

Teljes funkció

Korlátozott funkció

HÍVJON INGYENES
TÁJÉKOZTATÁSÉRT
+36 70 380 2997

VAGY

KÜLDJÖN ÜZENETET INGYENES
TÁJÉKOZTATÉSÉRT

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE


Kovács Ivett

“Gyors, megbízható és könnyen kezelhető a rendszer. Végre nem kell bajlódnom a hó végi papíros jelenléti ívek adminisztrációjával és a bérszámfejtés is elő van készítve.”

Szabó Ildikó

“A Rendszer nagyban megkönnyíti a mindennapi munkaügyi feladataimat. A bevezetés során köszönöm a rendkívül türelmes és ügyfélbarát hozzáállását az OLM csapatának!”

Takács Anna

“Örülök, hogy egy volt kollégám figyelmembe ajánlotta a Beosztástervezőt, amellyel a jogszabályoknak megfelelő beosztásokat tudok tervezni és nyomtatni.”

És akik már minket választottak

Kompatibilis bérprogramok

Erzse Tibor

EMBER A RENDSZER MÖGÖTT

Minden nagy ötlet egy szikrával kezdődik, de az igazság az, hogy a Rendszerről már akkor is álmodtam amikor még az asztali pc is ritkaság számba ment.

Erzse Tibor vagyok az OLM Rendszer ügyvezetője. Sokan munkaügyi szakértőként, tanácsadóként ismernek. A célom az, hogy a korszerű technológiával és a tapasztalatommal a munkaügyeket olyan könnyűvé tegyem mint a felhőket.

Érdekel

Kapcsolat

Kérdése van? Írjon nekünk!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

A kipróbálás kötelezettségmentes!
Számlázási adatok megadása NEM kötelező.