A KÖNYVELŐK LEGJOBB BARÁTJA

FEDEZZE FEL A KÖNYVELŐI CSOMAGOT

HOGYAN SPÓROLHAT TÖBB PÉNZT ÉS IDŐT?

A KÖNYVELŐI csomagunkat speciálisan a könyvelők és pénzügyi szakemberek igényei alapján alkottuk meg. Szükségtelen többé a jelenléti íveket vadásznia, hiszen azt ügyfelei is ki tudják tölteni. Könnyedén tud akár munkaidőkeretes számításokat is végezni. A könyvelő csomagunk segítségével a bérszámfejtéshez szükséges számításokat 45 másodperc alatt tudja elvégezni. 

OLM Könyvelői csomag

A könyvelői CSOMAG ELŐNYEI

HITELES

Havi 1db dolgozói aláírással hitelesíthető

KORLÁTLAN

Korlátlan alcég és dolgozói létszám kezelése

OKOS

Bérprogram export

CSAK A SZÁMOK ÉRDEKLIK?

A KÖNYVELŐI csomaggal 30 cégben kezelt, összesen 100 dolgozó esetén havi 18 munkaórát és 217.000 Ft-ot tud megspórolni a hagyományos papír alapú nyilvántartáshoz képest. Referencia számítások helyett Megtérülési kalkulátorunkkal most azonnal ki tudja számolni, hogy mennyi pénzt és időt tud Önnek spórolni az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer KÖNYVELŐI csomagja.

OLM Könyvelői csomag

HOGY MŰKÖDIK?

A könyvelői csomagot több mint 3000 Rendszer felhasználó visszajelzései alapján úgy fejlesztettük ki, hogy hatékonyan tudja használni.

Csak regisztráljon és vigye fel a kezelni kívánt dolgozókat a Rendszerbe, akár tömeges importtal.

Válasszon munkarendet és generálja le előre akár egy évre. 

Az alcégek felvételén túl opcionálisan akár adhat felhasználói jogokat az alcégeknek, hogy partnerei vezessék a nyilvántartásukat.

Változás esetén csak kézzel korrigálhatja a munkaidő kezdete és vége időpontokat.  Használja a szabadság és távollét kódokat.

Az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer a munkaidő adatokat automatikusan számolja 100% pontossággal.

Az összesített időadatokat pedig adja fel a piacvezető bérprogramoknak.

 

MUNKAÜGYI HIVATAL ÁLTAL ELFOGADOTT

LONYVELO

Az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer KÖNYVELŐI csomagja olyan munkaidő nyilvántartási rendszert kínál, amely 100%-ban eleget tesz a hatályos Munka törvénykönyvének és ellenőrzés során szabályos dokumentumnak minősül, amennyiben valós adószámot és adatokat adott meg benne, illetve az Mt. hatályos jogszabályainak megfelelően naprakészen bemutathatóan vezette, valós adatokkal.

 

LENYŰGÖZŐ TUDÁS EGY DOBOZBAN

Specifikáció:

 • Automata munkaidő generálás
 • Munkaidőkeret számítás 
 • Munkaidő órás nézet
 • Csoportos munkaidő és beosztás nézet
 • Munkaközi szünet 
 • Korlátlan céget lehet benne kezelni korlátlan létszámmal
 • Munkaidő, beosztás export
 • Beosztástervezés
 • Alcég rögzítése admin joggal
 • Tömeges dolgozói felvétel importtal
 • Törzsadat
 • Időszakos excel exportok
 • Bérprogram feladás

INTUITÍV KEZELŐFELÜLET

Az OL Munkaidő Nyilvántartó kezelőfelüllete.

Az online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer felületét úgy alkottuk meg, hogy azonnal ráérezzen a kezelésére ezáltal igazi élmény legyen a használata.

DELEGÁLJON FELADATOKAT

 
cégek kezelése az OL Munkaidő Nyilvántartó Rendszerben

Forradalmi megoldásunkkal most kioszthatja az egyes munkafolyamatokat. Vegyen fel alcégeket majd állítson be partner fiókot és adjon hozzá felhasználói jogokat. Így akár partnerei is vezethetik a beosztásokat, munkaidő nyilvántartást vagy szabadságot, de Öntől függ, hogy milyen adatokat módosíthatnak, ezáltal elkerülhető a ’nem munkaügyes’ dolgozók tévesztése. Sőt! A munkaidőnyilvántartás befejeztével le is zárhatja a módosítást, ezzel elkerülve a hibás számításokat. Páratlan funkciónkkal Önnek csak a nyilvántartás összesítésével kell törődnie.

 

BÉRPROGRAM FELADÁS KÉT KATTINTÁSSAL

Az összesített munkaidő adatokat könnyűszerrel tudja továbbítani a Kulcs-Soft, Nexon, Novitax, Novitax2, RLB, Topsoft, Unit4, SAP, BaBér, Whumán, Cooperg, Prohumán, Armada, QualitySoft, Forint-Soft, Maxoft bérprogramokba. 

 
Bérprogram továbbítás - OL Munkaidő Nyilvántartó Rendszer

ELŐRE GENERÁLT MUNKARENDEK

Nincs többé időrabló körmölés. A KÖNYVELŐI csomag akár egy évre előre legenerálja az egyszerű munkarendet, hogy Ön azzal foglalkozzon, amivel igazán szeretne.

Előre generált munkarendek az OL Munkaidőben.

KÖZEL HOZZA A TÁVOLLÉT KEZELÉST

online munkaido 2.0

A szabadságok és távollétek okait eddig kézzel kellett vezetnie ami számos hiba forrása volt. Kerülje el a kellemetlenségeket briliáns megoldásunkkal. Előre létrehozott szabadság és távollét kódjainkkal a munkaidő nyilvántartásban egy kattintással tudja a törvényeknek megfelelően rögzíteni.

LÁTVÁNYOS KIMUTATÁSOK

Az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszere segítségével időszakos kimutatásokat és riportokat készíthet akár döntéstámogatásról vagy informálásról legyen szó.

A TUDÁS SOSEM VOLT ILYEN EGYSZERŰ 

Felejtse el a bonyolult informatikai eljárásokat és a telepítéssel vagy a használattal járó vesződséget! A Rendszer használatát súgó tartalom és bármikor elérhető videóanyag segíti azonnal elsajátítani, ezáltal Ön azonnal időt takarít meg. Meglepetésként pedig ultrahatékony tippeket is küldünk Önnek hírlevélben. Sőt! További csomagjainkhoz emailes és telefonos* ügyfélszolgálatot is igénybe vehet, ha kérdése van.

HOGYAN TUDJA HASZNÁLNI 

 1. Regisztráljon az alábbi űrlapon.
 2. Munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és beállítja önnek a Rendszert
 3. Emailes értesítést követően azonnal használhatja a KÖNYVELŐI csomagot.

GARANTÁLT HÁTTÉR, több mint… 

0
ügyfél
0
év tapasztalat
0
éve felhasználónk aki már kipróbálta

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

“Örülök, hogy gyorsan tudom a munkaügyi nyilvántartásunkat vezetni és az alkalmazás úgy van felépítve, hogy bár nem vagyok munkaügyes mégis értem a folyamatot.”
Héreg Ildikó
“Teljesen kiváltotta a ‘papíros jelenlétizést’ a könyvelt partnereimnél is és még ők is tudják vezetni maguknak a nyilvántartást. Ez hatalmas könnyebbség.”
Somogyi Andrea
“Sokkal könnyebb lett a cégnél mióta használjuk és a bérszámfejtés is egyszerűben megy mert nincs hiba az időadatokban. A legjobb döntés volt a papírról áttérés az alkalmazásra.”
Terczel István

A BIZALOM FONTOS SZÁMUNKRA EZÉRT TÖRŐDÜNK ÖNNEL

Segítőkész telefonos ügyfélszolgálat*

Emailes ügyfélszolgálat

Ingyenes használati útmutatók

AZ ÁR NEM LEHET AKADÁLY

Könyvelőivel ennyit spórolhat

CSAK NYERHET AZ ONLINE MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÓ RENDSZERREL

Igazoltan munkaidőt takarítunk meg Önnek, amellyel időt nyer. Nincsenek rejtett költségek és idegesítő reklámok, csupán hasznos tippeket küldünk Önnek a regisztráció során megadott email címre.

A puding próbája az evés az alkalmazás próbája a használat, ezért a KÖNYVELŐI csomagban a saját tapasztalataival tudja eldönteni, hogy tetszik-e az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer. Ha most nem rendeli meg akkor egy remek lehetőséget veszít és számos munkaórát veszít el. 

REGISZTRÁLJON MOST

Lépjen be a munkaidő nyilvántartás jövőjébe a KÖNYVELŐI csomagunkkal és élvezze a lenyűgöző tudást, amellyel időt spórol meg.

 


• Korlátlan alcéget és dolgozói létszámot tud kezelni a rendszerben

 

• Az összesített munkaidő adatokat könnyen tudja bérprogramba exportáni.

 

• Látványos időszakos kimutatásokat és riportokat készíthet.

 

• Munkaidő nyilvántartás lezárás funkció, hogy elkerülje a hibás számításokat.

 

• Havi 1db dolgozói aláírással hitelesíthető.

Kapcsolat

Kérdése van? Írjon nekünk!

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

A kipróbálás kötelezettségmentes!
Számlázási adatok megadása NEM kötelező.