KORLÁTLAN SIKERHEZ TERVEZVE

KKV

FEDEZZE FEL A KKV CSOMAGOT

HOGYAN SPÓROLHAT TÖBB PÉNZT ÉS IDŐT?

Biztosan Ön is ismeri azt a frusztráló érzést amikor szeretné precízen és gyorsan elvégezni a munkáját, de olyan műveletekkel kell foglalkoznia, amelyek nem tartoznak szorosan a feladataihoz.

A KKV csomagunkat azért fejlesztettük ki, hogy levegyük a terhet az Ön válláról. 

Az alkalmazás segítségével pontosan és kellően gyorsan tudja feladatait elvégezni.

A papír alapú jelenléti íveket kiváltja az alkalmazás. A KKV csomag többek között speciális jogszabálysértés vizsgálat funkcióval rendelkezik. Olyan mintha egy saját munkajogásza nézné át a nyilvántartásait.

Korlátlan alcéget tud benne kezelni. Sőt! Az alcégeknek saját jogokat tud kiadni, hogy alkalmanként ügyfelei vezessék a munkaidőt ezáltal Ön felszabaduljon.

Munkaidőkeretes számítás órás és napi nézetben innovatív beosztás, szabadság, távollét gyorskódokkal. Adja fel a Rendszer által kiszámolt időadatokat a piacvezető bérprogramokba egy kattintással.

 

A kkv CSOMAG ELŐNYEI

HITELES

Havi 1db dolgozói aláírással hitelesíthető

SZABÁLYSZERŰ

Jogszabálysértés funkció

KORLÁTLAN

Korlátlan alcég és dolgozói létszám kezelése

OKOS

Bérprogram export

CSAK A SZÁMOK ÉRDEKLIK?

A KKV csomaggal 100 kezelt dolgozó esetén havi 47 munkaórát és 217.000 Ft-ot tud megspórolni a hagyományos papír alapú nyilvántartáshoz képest. Referencia számítások helyett Megtérülési kalkulátorunkkal most azonnal ki tudja számolni, hogy mennyi pénzt és időt tud Önnek spórolni az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer KKV csomagja.

HOGY MŰKÖDIK?

A KKV csomagot több mint 3000 Rendszer felhasználó visszajelzései alapján úgy fejlesztettük ki, hogy hatékonyan tudja használni.

Csak regisztráljon és vigye fel a kezelni kívánt dolgozókar a Rendszerbe akár tömeges importtal.

Válasszon munkarendet és generálja le előre akár egy évre. Munkaidőkeretes foglalkoztatás esetén előre elkészített sablonokkal is dolgozhat.

Az alcégek felvételén túl beállíthat költséghelyeket és rendeljen hozzá dolgozókat.

Készítsen BEOSZTÁSOKAT kódjainkkal és másolja egy kattintással akár egy évre előre.

Opcionálisan akár adhat felhasználói jogokat az alcégeknek, hogy partnerei vezessék a nyilvántartásukat.

Változás esetén csak kézzel korrigálhatja a munkaidő kezdete és vége időpontokat.  Használja a szabadság és távollét kódokat.

Az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer a munkaidő adatokat automatikusan számolja 100% pontossággal.

A jogszabálysértés funkció egy szempillantás alatt átvizsgálja a nyilvántartást és jelzi ha nem felel meg a Munka törvénykönyvének és a hatályos rendeleteknek.

Az összesített időadatokat pedig adja fel a piacvezető bérprogramoknak.

Készítsen látványos kimutatásokat és exportokat az időadatokból vagy listázza ki a jogszabály vizsgálat eredményét.

 

MUNKAÜGYI HIVATAL ÁLTAL ELFOGADOTT

mt_kkv_torveny

Az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer KKV csomagja olyan munkaidő nyilvántartási rendszert kínál, amely 100%-ban eleget tesz a hatályos Munka törvénykönyvének és ellenőrzés során szabályos dokumentumnak minősül, amennyiben valós adószámot és adatokat adott meg benne illetve az Mt. hatályos jogszabályainak megfelelően naprakészen bemutathatóan vezette, valós adatokkal.

LENYŰGÖZŐ TUDÁS EGY DOBOZBAN

Specifikáció:

 • Korlátlan létszám kezelés, korlátlan alcégben
 • Jogszabálysértés vizsgálat funkció
 • Automata munkarend generálás
 • Munkaidőkeret számítás
 • Munkaidőkeret sablonok
 • Kódos és órás nézetű munkaidő nyilvántartás
 • Beosztás kódok
 • Szabadság és távollét kódok
 • Tömeges és kézi dolgozói felvétel
 • Jogosultsági szintek kiosztása alcégeknek
 • Költséghelyek és törzsszám megadás lehetősége
 • Pótlékszámítás
 • Bérprogram feladás
 • Időszakos kimutatások, statisztikák

INTUITÍV KEZELŐFELÜLET

Az OL Munkaidő Nyilvántartó kezelőfelüllete.

JOGÁSZ A GÉPBEN

 
jogszabálysértés funkció az OL Munkaidő Nyilvántartó Rendszerben.

Egyedülálló jogszabály sértés vizsgálat funkciónkkal olyan mintha a munkaidő nyilvántartását egy szakjogász tekintené át, hogy Önnek ne keljen a paragrafusokat bújnia. A funkciót rendszeresen frissítjük a hatályos Munka törvénykönyve és rendeletek alapján. Úgy működik, hogy a munkaidő nyilvántartására bekapcsolja majd a jogszabálysértés vizsgálat lefut és jelzi Önnek a hibás adatokat magyarázattal. A vizsgálatot akár ki is tudja nyomtatni, tovább küldeni a javításokhoz.

 

DELEGÁLJON FELADATOKAT

 

Forradalmi megoldásunkkal most kioszthatja az egyes munkafolyamatokat. Vegyen fel alcégeket majd állítson be partner fiókot és adjon hozzá felhasználói jogokat. Így akár partnerei is vezethetik a beosztásokat, munkaidő nyilvántartást vagy szabadságot de Öntől függ, hogy milyen adatokat módosíthatnak, ezáltal elkerülhető a ’nem munkaügyes’ dolgozók tévesztése. Sőt! A munkaidőnyilvántartás befejeztével le is zárhatja a módosítást ezzel elkerülve a hibás számításokat. Páratlan funkciónkkal Önnek csak a nyilvántartás összesítésével kell törődnie.

 
cégek kezelése az OL Munkaidő Nyilvántartó Rendszerben

MUNKAIDŐKERET SZUPER EGYSZERŰEN

 
Munkaidőkeret számítás az OL Munkaidő Nyilvántartóban

Eddig a munkaidőkeretes foglalkoztatás nyilvántartása egy rémálom volt, de a KKV csomagunkat olyan funkciókkal láttuk el amelyekkel a bonyolult és időigényes munkaidőkeret számítás játékká válik. Munkaidőkeret sablonjainkkal néhány kattintással tud beosztást vagy nyilvántartást készíteni a szerződések időtartamára. Választhatóan kódos és órás nézetben is nyomon tudja követni a nyilvántartásokat. A Rendszer automatikusan számolja az időadatokat. Változás esetén pedig könnyedén tudja korrigálni azokat. 

BÉRPROGRAM FELADÁS KÉT KATTINTÁSSAL

Az összesített munkaidő adatokat könnyűszerrel tudja továbbítani a Kulcs-Soft, Nexon, Novitax, Novitax2, RLB, Topsoft, Unit4, SAP, BaBér, Whumán, Cooperg, Prohumán, Armada, QualitySoft, Forint-Soft, Maxoft bérprogramokba. 

 
Bérprogram továbbítás - OL Munkaidő Nyilvántartó Rendszer

MUNKA  AMI SZÓRAKOZTATÓ

Előre generált munkarendek az OL Munkaidőben.

Készítsen előre beosztás kódokat (délelőtt, délután, éjszaka, stb). Adjon hozzá munkaidő kezdetet és véget, majd fogja meg és húzza be a kijelölt területekre. Néhány perc az egész több óra helyett. Szabadság és távollét gyors kódjainkat pedig szintén egy kattintással tudja kezelni ha valamely dolgozó kiesett a munkából. Ez még nem minden! Ezeket a feladatokat akár alcégeinek is átadhatja.

 

LÁTVÁNYOS KIMUTATÁSOK

Az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszere segítségével időszakos kimutatásokat és riportokat készíthet akár döntéstámogatásról vagy informálásról legyen szó. A jogszabálysértés vizsgálat eredményeit is továbbíthatja a partner cégeknek korrekcióval.

A TUDÁS SOSEM VOLT ILYEN EGYSZERŰ

Felejtse el a bonyolult informatikai eljárásokat és a telepítéssel használattal járó vesződséget! A Rendszer használatát súgó tartalom és bármikor elérhető videóanyag segíti azonnal elsajátítani ezáltal Ön azonnal időt takarít meg. Meglepetésként pedig ultrahatékony tippeket is küldünk Önnek hírlevélben. Sőt! További csomagjainkhoz emailes és telefonos ügyfélszolgálatot is igénybe vehet, ha kérdése van.

HOGYAN TUDJA HASZNÁLNI 

 1. Regisztráljon az alábbi űrlapon.
 2. Munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és beállítja Önnek a Rendszert
 3. Emailes értesítést követően azonnal használhatja a KKV csomagot.

GARANTÁLT HÁTTÉR, több mint… 

0
ügyfél
0
év tapasztalat
0
éve felhasználónk aki kipróbálta

A TUDÁS SOSEM VOLT ILYEN EGYSZERŰ 

Felejtse el a bonyolult informatikai eljárásokat és a telepítéssel vagy a használattal járó vesződséget! A Rendszer használatát súgó tartalom és bármikor elérhető videóanyag segíti azonnal elsajátítani, ezáltal Ön azonnal időt takarít meg. Meglepetésként pedig ultrahatékony tippeket is küldünk Önnek hírlevélben. Sőt! További csomagjainkhoz emailes és telefonos* ügyfélszolgálatot is igénybe vehet, ha kérdése van.

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

“Örülök, hogy gyorsan tudom a munkaügyi nyilvántartásunkat vezetni és az alkalmazás úgy van felépítve, hogy bár nem vagyok munkaügyes mégis értem a folyamatot.”
Héreg Ildikó
“Teljesen kiváltotta a ‘papíros jelenlétizést’ a könyvelt partnereimnél is és még ők is tudják vezetni maguknak a nyilvántartást. Ez hatalmas könnyebbség.”
Somogyi Andrea
“Sokkal könnyebb lett a cégnél mióta használjuk és a bérszámfejtés is egyszerűben megy mert nincs hiba az időadatokban. A legjobb döntés volt a papírról áttérés az alkalmazásra.”
Terczel István

A BIZALOM FONTOS SZÁMUNKRA EZÉRT TÖRŐDÜNK ÖNNEL

Segítőkész telefonos ügyfélszolgálat*

Emailes ügyfélszolgálat

Ingyenes használati útmutatók

AZ ÁR NEM LEHET AKADÁLY

ennyit spórolhat kkv-val

CSAK NYERHET AZ ONLINE MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÓ RENDSZERREL

Igazoltan munkaidőt takarítunk meg Önnek, amellyel időt nyer. Nincsenek rejtett költségek és idegesítő reklámok, csupán hasznos tippeket küldünk Önnek a regisztráció során megadott email címre.

A puding próbája az evés az alkalmazás próbája a használat, ezért a KKV csomagban a saját tapasztalataival tudja eldönteni, hogy tetszik-e az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer. Ha most nem rendeli meg akkor egy remek lehetőséget veszít és számos munkaórát veszít el. 

REGISZTRÁLJON MOST

Lépjen be a munkaidő nyilvántartás jövőjébe KKV csomagunkkal és élvezze a lenyűgöző tudást, amellyel időt spórol meg.

 

• Egyedülálló jogszabály megfelelőségi vizsgálat funkcióval.

 

• Az összesített munkaidő adatokat könnyen tudja bérprogramba exportáni.

 

• Látványos időszakos kimutatásokat és riportokat készíthet.

 

• Munkaidő nyilvántartás lezárás funkció, hogy elkerülje a hibás számításokat.

 

• Havi 1db dolgozói aláírással hitelesíthető.

Kapcsolat

Kérdése van? Írjon nekünk!

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

A kipróbálás kötelezettségmentes!
Számlázási adatok megadása NEM kötelező.