okos-megoldások-ingyenes-funkciók-online-munkaido-nyilvantarto

OKOS MEGOLDÁSOK

Új, ingyenes funkciók az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszerhez

Nagy a hajtás? Ki se látsz az adminisztrációból? Jó lenne egy kis plusz lendület, hogy minden nyilvántartás kész legyen? Az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszernél jól tudjuk, hogy a precíz munka időigényes feladat, ezért olyan innovatív megoldásokat fejlesztettünk Neked, amelyekkel időt és vesződséget spórolsz meg. Fedezd fel milyen új funkciók támogatják a munkádat!

gyszerűsített foglalkoztatottak szűrése 2 az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszerben

Egyszerűsített foglalkoztatottak szűrése

Ingyenesen használhatod a KKV és Könyvelői csomagban az EFO cimkét és keresést. Ha Nálad, esetleg partnered cégénél, vegyesen dolgoznak alkalmi munkavállalóként vagy normál munkarendben akkor ezt a funkciót imádni fogod. Kit jelentettek be aznap? Vagy kinek ér véget a munkaviszonya? –Egy kattintással választ kapsz a kérdéseidre. A segítségével villámgyorsan tudod az egyszerűsített foglalkoztatottakat szűrni és keresni, ezáltal azonnal tudod a nyilvántartásukat beosztásaikat vagy távolléteiket adminisztrálni. Mostantól egyszerűen tudod az alkalmi munkavállalók és a normál munkarendben dolgozók munkaidő nyilvántartási feladatait külön elvégezni.

Egyetlen felület minden munkafolyamatra

Mostantól még gyorsabban tudod a munkaidő és a beosztások adminisztrációját végezni hiszen egyetlen felületen éred el a munkaidő nyilvántartást és tudod a beosztásokat létrehozni/szerkeszteni. Sőt! A távolléteket is ugyanazon a munkaasztalon kezelheted! Nincs szükség három menü között ugrálni, mert egyetlen közös felületen találsz minden fontos adatot és szerkesztő gombot. A munkaidő beosztás közös interfészét úgy hoztuk létre, hogy átlátható és azonnal értelmezhető legyen számodra, ezzel gördülékenyebbé téve a munkád. Segítségével rengeteg időt spórolsz meg!

Közös felület-munkaidő-beosztás- Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszerben – helyreállítva
okos-szuro- Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszerben

Okos szűrő, okos felhasználóknak

Ingyenesen elérhetővé tettük az okos szűrő funkciónkat, az Online Munkaidő csomagjaiban, hogy a saját kritériumaid alapján tudd keresni az adatokat, legyen szó munkavállalókról, beosztásokról távollétekről vagy egyedi kritériumokról.

Főbb szűrési dimenziók

• Időszak
• Dolgozó neve
• Dolgozók csoportja
• Költséghely
• Szabadság távollét kódok
• Beosztás kódok
• Egyedi kritérium

újdonság

EFO-csomag-hero-Onine-Munkaidő-Nyilvántartó-Rendszer-v2

EFO alkalmazás

Alkalmi munkavállalók kezelése egyszerűen 

• Lekérdezésre kigyűjti a rendszer kiket, mely naptári napokra kell bejelenteni.
 
• Elkészíti a T1042E ÁNYK betöltő fájlt.
 
• Minden bejelentés lista nézetben látható, szűrhető.
 
• Jogsértés vizsgálat gondoskodik a helyes foglalkoztatásról.
 
• Egyéb foglalkoztatottak munkaidő nyilvántartására is használható

Fedezd fel most

Ingyenes funkcióink előnyeit máris élvezheted, csak lépj be a Rendszeredbe. Ha még nem rendelkezel előfizetéssel akkor próbáld ki az ingyenes START csomagot, kötelezettségektől mentesen! Amennyiben az EFO alkalmazásról szeretnél többet megtudni kattints ide.

START-csomag-ingyenes-online-munkaido-nyilvántartó-rendszer

START CSOMAG

Ingyenesen használható, korlátlan ideig, korlátlan alkalmazottra, egy cégben. Kisvállalkozásoknak cégeknek ajánljuk munkaidő nyilvántartásra!

Kapcsolat

Kérdése van? Írjon nekünk!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

A kipróbálás kötelezettségmentes!
Számlázási adatok megadása NEM kötelező.