okos-megoldások-ingyenes-funkciók-online-munkaido-nyilvantarto

OKOS MEGOLDÁSOK

Új, ingyenes funkciók az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszerhez

Nagy a hajtás? Ki se látsz az adminisztrációból? Jó lenne egy kis plusz lendület, hogy minden nyilvántartás kész legyen? Az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszernél jól tudjuk, hogy a precíz munka időigényes feladat, ezért olyan innovatív megoldásokat fejlesztettünk Neked, amelyekkel időt és vesződséget spórolsz meg. Fedezd fel milyen új funkciók támogatják a munkádat!

gyszerűsített foglalkoztatottak szűrése 2 az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszerben

Egyszerűsített foglalkoztatottak szűrése

Ingyenesen használhatod a KKV és Könyvelői csomagban az EFO cimkét és keresést. Ha Nálad, esetleg partnered cégénél, vegyesen dolgoznak alkalmi munkavállalóként vagy normál munkarendben akkor ezt a funkciót imádni fogod. Kit jelentettek be aznap? Vagy kinek ér véget a munkaviszonya? –Egy kattintással választ kapsz a kérdéseidre. A segítségével villámgyorsan tudod az egyszerűsített foglalkoztatottakat szűrni és keresni, ezáltal azonnal tudod a nyilvántartásukat beosztásaikat vagy távolléteiket adminisztrálni. Mostantól egyszerűen tudod az alkalmi munkavállalók és a normál munkarendben dolgozók munkaidő nyilvántartási feladatait külön elvégezni.

Egyetlen felület minden munkafolyamatra

Mostantól még gyorsabban tudod a munkaidő és a beosztások adminisztrációját végezni hiszen egyetlen felületen éred el a munkaidő nyilvántartást és tudod a beosztásokat létrehozni/szerkeszteni. Sőt! A távolléteket is ugyanazon a munkaasztalon kezelheted! Nincs szükség három menü között ugrálni, mert egyetlen közös felületen találsz minden fontos adatot és szerkesztő gombot. A munkaidő beosztás közös interfészét úgy hoztuk létre, hogy átlátható és azonnal értelmezhető legyen számodra, ezzel gördülékenyebbé téve a munkád. Segítségével rengeteg időt spórolsz meg!

Közös felület-munkaidő-beosztás- Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszerben – helyreállítva
okos-szuro- Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszerben

Okos szűrő, okos felhasználóknak

Ingyenesen elérhetővé tettük az okos szűrő funkciónkat, az Online Munkaidő csomagjaiban, hogy a saját kritériumaid alapján tudd keresni az adatokat, legyen szó munkavállalókról, beosztásokról távollétekről vagy egyedi kritériumokról.

Főbb szűrési dimenziók

• Időszak
• Dolgozó neve
• Dolgozók csoportja
• Költséghely
• Szabadság távollét kódok
• Beosztás kódok
• Egyedi kritérium

újdonság

Hamarosan érkezik az Egyszerűsített Foglalkoztatottak csomag, amellyel az alkalmi munkavállalókat tudod hatékonyan kezelni. Az EFO csomagot munkaügyi szakértőinkkel közösen alkotjuk meg. Szeretnéd kipróbálni? Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj az EFO csomagról!

Fedezd fel most

Ingyenes funkcióink előnyeit máris élvezheted, csak lépj be a Rendszeredbe. Ha még nem rendelkezel előfizetéssel akkor próbáld ki az ingyenes START csomagot, kötelezettségektől mentesen! Amennyiben az EFO csomagról szeretnél többet megtudni iratkozz fel hírleveleinkre itt.

START-csomag-ingyenes-online-munkaido-nyilvántartó-rendszer

START CSOMAG

Ingyenesen használható, korlátlan ideig, korlátlan alkalmazottra, egy cégben. Kisvállalkozásoknak cégeknek ajánljuk munkaidő nyilvántartásra!

Kapcsolat

Kérdése van? Írjon nekünk!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

A kipróbálás kötelezettségmentes!
Számlázási adatok megadása NEM kötelező.