Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag 2024-es évet!

Kedves Partnerünk és Érdeklődők!

Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer csapatának nevében!

 

Hálásak vagyunk, hogy 2023-ban is Rendszerünket használta munkaügyi és HR adminisztrációjához. A bizalmat, minden eddiginél több fejlesztéssel és a magas minőséggel szolgáljuk meg.

Talán Önnél is nagy rohanásban telt ez az esztendő. Jó ilyenkor egy pillanatra megállni és lelassítani. Az ünnepi hangulat érzése mellett visszatekintve azt látjuk, hogy számos kihívás ért minket, de megannyi pozitív élmény is.

Köszönjük Önnek, mint partnerünknek a rengeteg visszajelzést és támogatást, amellyel hozzásegített minket ahhoz, hogy véleménye alapján minden eddiginél több kényelmi megoldást nyújtsunk az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszerben.

Az új év közeledtével megfogadjuk, hogy a 2024-es évben is rengeteg fejlesztést hozunk létre, melyekkel a munkaügyek még élvezetesebbek lesznek és így több ideje maradjon.

Üdvözlettel,

 

Erzse Tibor

ügyvezető igazgató, Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer

Ünnepi ügyfélszolgálat

Az ünnepek alatt is törődünk Önnel, ezért ügyfélszolgálatunkat e-mailben és telefonon is elérik a következő időpontokban:

2023. december 18. – 22. 8:00 -16:00

2023. december 27. – 29. 8:00 -16:00

2024. január 2. keddtől 8:00 -16:00

Email: ugyfelszolgalat@olm.hu

Tel.: +36 30 330 5626

Üdvözlettel,

Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer Csapata

Kapcsolat

Kérdése van? Írjon nekünk!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

A kipróbálás kötelezettségmentes!
Számlázási adatok megadása NEM kötelező.