Több van benne-Szuper funkciók és képességek KKV előfizetésedhez

TÖBB VAN BENNE-

SZUPER funkciók előfizetések KKV előfizetésedhez

Mi lenne, ha egy szuperhős segítené a munkádat, hogy elérd a sikereidet? Mostantól minden KKV előfizetéshez (meglévő és új) speciális funkciókat adunk ajándékba, amellyel garantáltan gyorsabb és kényelmesebb lesz a használata.  Új megoldásainkkal szuper képességekre tehetsz szert!

Mindent látó szem képessége

Mostantól az ,,Egyéni munkaidő” felületen található összesítő funkcióval az összes lényeges adatot egyszerre fogod látni a havi bontásban a megszokott munkaidő összesítő adatokon túl a pótlékokat és ledolgozott órákat is. (A funkció a vezetői ls adminisztrátori jogosultsággal érhető el.)
Összesítő funkció - KKV 2024 -OnlineMunkaidő

Végtelen emlékezet képessége

Mit szólnál, ha minden apró-cseprő dologra emlékezhetnél? A KKV csomagban ez nem akadály többé, hiszen az ,,Egyéni munkaidő” felületen mostantól egy külön oszlopba tudsz dolgozóhoz rendelni megjegyzéseket és emlékeztetőket.

Villámgyors döntés képessége

Korábban egyenként kellett minden dolgozó nyilvántartását lezárnod, de egyedülálló megoldásunknak köszönhetően mostantól egyetlen kattintással tudod dolgozók egy csoportját, vagy az összes dolgozó nyilvántartását lezárni ezzel pedig rengeteg időt nyersz.
Szerkesztési előzmények - KKV 2024 -OnlineMunkaidő

Az irányítás képessége

Ha többen is dolgoztok az Online Munkaidő Nyilvántartóban akkor ezt a funkciót imádni fogod. A KKV előfizetésedben láthatóvá válik, hogy ki szerkesztett vagy zárt le munkaidő/beosztás adatokat, ezáltal könnyebben tudjátok kezelni az esetleges félreértéseket és nyomon követhetőek lesznek az adminisztrációk.

Fedezd fel most

Használd ki új szuper képességeidet a KKV csomag segítségével. Ha már rendelkezel KKV előfizetéssel akkor az új funkciókat eléred a felületeden. Ha még nincs KKV előfizetésed vagy mást használsz akkor most érdemes váltanod, vagy megrendelned.

Kapcsolat

Kérdése van? Írjon nekünk!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

A kipróbálás kötelezettségmentes!
Számlázási adatok megadása NEM kötelező.