Ünnepi üdvözlő 2022

ol-munkaido-karacsony-ujev-2022

KEDVES PARTNERÜNK ÉS ÉRDEKLŐDŐK!

Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer csapatának nevében!

Hálásak vagyunk, hogy 2022-ben is Rendszerünket használta munkaügyi és HR adminisztrációjához. A bizalmat, minden eddiginél több fejlesztéssel és a magas minőséggel szolgáljuk meg.

Minden elismerésünk Önnek, aki helyt állt a munka frontján. Hamarosan új innovatív funkciókkal és modulokkal fejlesztjük online munkaidő nyilvántartóját, hogy garantáltan sikeres legyen a következő éve is.

Az ünnepekre is készültünk egy újítással. KKV előfizetőként már megtalálja az okos szűrőt a Rendszerében, mellyel azonnal és pontosan tud keresni, dolgozók, munkaállomások, költséghelyek között. Kiválóan alkalmas külsős munkaerő adminisztrációjának megkönnyítésére.

Köszönjük Önnek, mint partnerünknek a rengeteg visszajelzést és támogatást, amellyel hozzásegített minket ahhoz, hogy véleménye alapján minden eddiginél több kényelmi megoldást nyújtsunk az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszerben.

Az új év közeledtével megfogadjuk, hogy a 2023-as évben is rengeteg briliáns fejlesztést hozunk létre, melyekkel a munkaügyek még élvezetesebbek lesznek és így több idejük maradjon.

Erzse Tibor

ügyvezető igazgató, Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer

ÜNNEPI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Az ünnepek alatt is törődünk Önnel, ezért ügyfélszolgálatunkat emailben és telefonon is elérik a következő időpontokban:

2022. Dec. 19 – 23. 8:00 -16:00
2022. Dec. 27 – 30. 8:00 -16:00
2023. Jan. 3. Hétfőtől 8:00 -16:00

Email: ugyfelszolgalat@olm.hu

Tel.: +36-30-661-2775

Üdvözlettel,

Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer Csapata

Kapcsolat

Kérdése van? Írjon nekünk!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

A kipróbálás kötelezettségmentes!
Számlázási adatok megadása NEM kötelező.