Elismerjük a munkádat

Elismerjük a munkádat-online-munkaido-nyilvantarto-rendszer

Elismerjük a munkádat

Itt van Május 1. ezért szeretnénk kifejezni elismerésünket minden felhasználónknak, hiszen tudjuk, hogy milyen sokat dolgoztok és milyen értékes a munkátok. Kitüntetésünk jeleként fogadd szeretettel pár ajándékunkat!

 

5.000 Ft kedvezmény a Rendszer oktatásból

Gyarapítsd tudásod és bővítsd szakmai ismereteidet a haladó képzésünkön. Ha bármelyik csomagunkat aktívan használod (START, MINI, KÖNYVELŐI, KKV) akkor ezt garantáltan tetszeni fog. Személyre szabott oktatás képzett instruktorunkkal. Gyakorlatban mutatunk minden mesterfogást, amelyet alkalmazhat. Ha május 31-ig igényelsz oktatást akkor 5.000 Ft kedvezménnyel veheted igénybe.

 

Tudj meg többet az oktatásról itt.

10.000 Ft értékű ajándékkupon 

Partnerünk a Munkaügyi Fórum jóvoltából most 10.000 Ft kedvezménnyel vásárolhatsz munkaügyi iratminta csomagot! Nem kell mást tenned csak 2023.05.08-ig megvásárolnod a munkaügyi alap iratminta csomagot és a kosár adatoknál megadni a ’munkaünnep’ -kupon kódot.

 

A munkaügyi alap iratminta csomag tartalmazza az alapvető munkaügyi dokumentum csomag gyűjteményt, amely megfelel a 2023-as Mt.-nek. Szakmai garanciával. Munkaszerződések, kötelező tájékoztatók, munkaidő nyilvántartás, munkaidő beosztás, munkaviszony megszüntetési dokumentumok, munkavállalói figyelmeztetési, felszólítási iratminta dokumentum minták.

 

Kattints ide és váltsd be most.

Ajándékok előfizetőinknek:

Közös (beosztás/munkaidő felület)

Mostantól még gyorsabban tudod a munkaidő és a beosztások adminisztrációját végezni hiszen egyetlen felületen éred el a munkaidő nyilvántartást és tudod a beosztásokat létrehozni/szerkeszteni. Sőt! A távolléteket is ugyanazon a munkaasztalon kezelheted! Nincs szükség három menü között ugrálni, mert egyetlen közös felületen találsz minden fontos adatot és szerkesztő gombot. A munkaidő beosztás közös interfészét úgy hoztuk létre, hogy átlátható és azonnal értelmezhető legyen számodra, ezzel gördülékenyebbé téve a munkád. Segítségével rengeteg időt spórolsz meg!

Közös felület-munkaidő-beosztás- Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszerben – helyreállítva
okos-szuro- Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszerben

Okos szűrő

Ingyenesen elérhetővé tettük az okos szűrő funkciónkat, az Online Munkaidő csomagjaiban, hogy a saját kritériumaid alapján tudd keresni az adatokat, legyen szó munkavállalókról, beosztásokról távollétekről vagy egyedi kritériumokról.

Főbb szűrési dimenziók

• Időszak
• Dolgozó neve
• Dolgozók csoportja
• Költséghely
• Szabadság távollét kódok
• Beosztás kódok
• Egyedi kritérium

Egyszerűsített foglalkoztatottak szűrése

Ingyenesen használhatod a KKV és Könyvelői csomagban az EFO cimkét és keresést. Ha Nálad, esetleg partnered cégénél, vegyesen dolgoznak alkalmi munkavállalóként vagy normál munkarendben akkor ezt a funkciót imádni fogod. Kit jelentettek be aznap? Vagy kinek ér véget a munkaviszonya? –Egy kattintással választ kapsz a kérdéseidre. A segítségével villámgyorsan tudod az egyszerűsített foglalkoztatottakat szűrni és keresni, ezáltal azonnal tudod a nyilvántartásukat beosztásaikat vagy távolléteiket adminisztrálni. Mostantól egyszerűen tudod az alkalmi munkavállalók és a normál munkarendben dolgozók munkaidő nyilvántartási feladatait külön elvégezni.

gyszerűsített foglalkoztatottak szűrése 2 az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszerben
Hamarosan érkezik az EFO kiegészítő csomag - Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer

Hamarosan érkezik az Egyszerűsített Foglalkoztatottak csomag, amellyel az alkalmi munkavállalókat tudod hatékonyan kezelni. Az EFO csomagot munkaügyi szakértőinkkel közösen alkotjuk meg. Szeretnéd kipróbálni? Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj az EFO csomagról!

Kapcsolat

Kérdése van? Írjon nekünk!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

A kipróbálás kötelezettségmentes!
Számlázási adatok megadása NEM kötelező.